Human Resource Management

Bachelor, voltijd

Heb jij hart voor mensen en organisaties? Wil jij je graag inzetten om de talenten en motivatie van mensen optimaal te ontwikkelen zodat ze plezier hebben in hun werk en goed presteren? Dan is de vierjarige opleiding HRM iets voor jou.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Wil jij werken aan het blijven verbeteren van het hart van een organisatie: de mens? Kies voor de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding leer je het menselijke te verbinden met de organisatorische belangen. Je leert communiceren, efficiënt handelen, samenwerken, problemen analyseren en creatieve oplossingen vinden. Verder leer je alles over werving en selectie, loopbaanbeleid, functievervulling, uitstroom van medewerkers en data-analyse. Tijdens je opleiding werk je bij voorkeur aan echte praktijkopdrachten bij organisaties. Je bestudeert bijvoorbeeld een reorganisatie bij een gemeente of je ontwerpt een recruitmentcampagne voor een internationaal bedrijf.

Bekijk het studieprogramma

Wat word je met de opleiding?

Wij leiden je op tot een professionele en breed inzetbare HR-professional. Je kunt gaan werken als HR-adviseur, recruiter, organisatieadviseur of trainer/coach bij een grote verscheidenheid aan organisaties. Denk aan multinationals, overheid, banken, detailhandel, uitzendbureaus, zorginstellingen en outplacementbureaus.

Bekijk de beroepen

Wat zijn de toelatingseisen?

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Er gelden geen aanvullende eisen voor deze opleiding.

Bekijk de toelatingseisen

Wanneer en hoe schrijf je je in?

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Bekijk de inschrijfprocedure
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie