Hogeschool van Amsterdam

Human Resource Management

Bachelor, voltijd

Heb jij de drive om mensen binnen een organisatie te ontwikkelen? Maar ook om talenten van mensen zo in te zetten dat organisaties beter presteren? Dan is de vierjarige opleiding HRM iets voor jou.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Wil jij werken aan het blijven verbeteren van het hart van een organisatie: de mens? Kies voor de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding leer je hoe je succesvol adviseert en rekening houdt met de belangen van verschillende partijen. Door het praktijkgericht onderwijs leer je van alles over werving en selectie, loopbaanbeleid, functievervulling, uitstroom van medewerkers en data-analyse. Je toetst je kennis in gesimuleerde en reële situaties.

Bekijk het studieprogramma

Wat word je met de opleiding?

HRM is een breed werkveld en biedt perspectief op een ruim palet aan functies. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als recruiter, HR-adviseur of trainer/coach. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken als HR adviseur, recruiter, organisatieadviseur of trainer. HRM'ers kom je tegen bij een grote verscheidenheid aan organisaties zoals: multinationals, overheid, banken, detailhandel, uitzendbureaus, zorginstellingen en outplacementbureaus.

Bekijk de beroepen

Wat zijn de toelatingseisen?

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Daarnaast gelden er aanvullende eisen voor deze opleiding.

Bekijk de toelatingseisen

Wanneer en hoe schrijf je je in?

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Bekijk de inschrijfprocedure
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie