Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Human Resource Management Deeltijd

Inschrijven

Starten in februari

Schrijf je bij voorkeur in voor 15 januari 2022, maar niet later dan 31 januari 2022 aan de hand van het stappenplan inschrijven. Selecteer in Studielink de startdatum 1 februari 2022.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Human Resource Managment. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34609). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck?

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je per e-mail bericht over het programma van je studiekeuzecheck. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door.

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck?

Vanwege het coronavirus is de studiekeuzecheck dit jaar volledig online. Je studiekeuzecheck bestaat uit een vragenlijst en een persoonlijk gesprek met een docent. Het gesprek vindt online plaats. De vragenlijst ontvang je per e-mail en stuur je voor aanvang van het persoonlijke gesprek ingevuld retour. Tijdens het persoonlijke gesprek (ca. 15-20 minuten) ga je samen met een docent na of dit de opleiding is die bij je past.

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

Start je in september 2021, dan heb je de keuze uit deze data voor de studiekeuzecheck:

  • Dinsdag 24 augustus 2021, van 17.00 tot circa 20.00 uur (onder voorbehoud)

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je aan het eind van het adviesgesprek een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 16 september 2021