Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar plaats op dinsdagavond.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarbij je het laatste half uur je vragen kunt stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt.

Kom langs op een informatiebijeenkomst of een open dag

Tijdens een informatiebijeenkomst of op een open dag geven studieadviseurs een presentatie over de opleiding. De inhoud van deze presentaties is hetzelfde.

De informatiebijeenkomsten zijn op dinsdagavond en de eerstvolgende open avond is op dinsdag 7 april van 18.00 - 21.00 uur. Je bent van harte welkom op één van deze twee studiekeuze-activiteiten.

De informatiebijeenkomsten zijn op:

  • Dinsdag 12 mei (van 19.00 - 20.30 uur), lokaal 07.A42, (7e verdieping), locatie Wibauthuis
  • Dinsdag 9 juni (van 19.00 - 20.30 uur), lokaal 07.A42,  (7e verdieping), locatie Wibauthuis
  • Dinsdag 7 juli (van 19.00 - 20.30 uur),  lokaal 07.A42,  (7e verdieping), locatie Wibauthuis

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Of wil je graag een belafspraak maken? Dan kun je per mail met één van onze studie adviseurs contact opnemen: deeltijd.economie@hva.nl. Je mail wordt dan zsm beantwoord.

 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 17 maart 2020