Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

HBO-Verpleegkunde duaal

Wil je in september 2019 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 10 oktober 2018 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur vóór 1 mei 2019, maar uiterlijk op 31 augustus 2019. Voor deze opleiding gelden aanvullende toelatingseisen.

Let op: wil je je aanmelden voor het mbo-hbo-schakeltraject? De inschrijfprocedure voor dit traject ziet er anders uit. Klik hier voor meer informatie over hoe je je inschrijft voor het mbo-hbo-schakeltraject.  

Overeenkomst zorginstelling

Om te kunnen starten met de opleiding dien je aangenomen te zijn bij een van de aangesloten duaal-instellingen: OLVGVumcArkin of GGZ inGeest. Voor de Wijkverpleegkundige zorg (WvZ) zijn dit Amstelring wijkzorg, Cordaan, Evean, Omring, Viva Zorggroep of Zorgcirkel. Mogelijk zal de toekomstige werkgever ook aanvullende testen afnemen. De werkgever geeft aan de opleiding door welke studenten gaan starten.

Anders dan bij andere duaalopleidingen kent HBO-Verpleegkunde duaal geen studiekeuzecheck met een dag waarbij je op de opleiding een gesprek voert. 

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 22 mei 2019