Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

HBO-Verpleegkunde duaal

Wil je in september 2020 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2019 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur vóór 1 mei 2020, maar uiterlijk op 31 augustus 2020. Voor deze opleiding gelden aanvullende toelatingseisen.

Let op: wil je je aanmelden voor het mbo-hbo-schakeltraject? De inschrijfprocedure voor dit traject ziet er anders uit. Klik hier voor meer informatie over hoe je je inschrijft voor het mbo-hbo-schakeltraject.  

Overeenkomst zorginstelling

Om te kunnen starten met de opleiding dien je aangenomen te zijn bij een van de aangesloten duaal-instellingen: OLVG, Vumc, Arkin of GGZ inGeest. Voor de Wijkverpleegkundige zorg (WvZ) zijn dit Amstelring wijkzorg, Cordaan, Evean, Omring, Viva Zorggroep of Zorgcirkel. Mogelijk zal de toekomstige werkgever ook aanvullende testen afnemen. De werkgever geeft aan de opleiding door welke studenten gaan starten.

Inschrijven

Inschrijven voor de opleiding doe je via Studielink. Zorg dat je in Studielink aangeeft dat je je inschrijft voor de duale variant van de opleiding HBO-Verpleegkunde. Daarnaast solliciteer je bij een van de aangesloten zorginstellingen in de richting die je wilt gaan volgen: AGZ, GGZ of WvZ. Als je wordt aangenomen geeft de instelling aan de opleiding door welke studenten gaan starten.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 2 september 2019