Inschrijven en Studiekeuzecheck

HBO-ICT deeltijd

Op deze pagina vind je alle informatie over de aanmeldprocedure en de studiekeuzecheck van de opleiding HBO-ICT deeltijd.

Inschrijven

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 31 augustus 2022.

CROHO-naam

De officiële naam waaronder de leerroutes Business IT & Management, Software Engineering en Cyber Security bekend zijn bij DUO is HBO-ICT. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 30020). Tijdens de studiekeuzecheck maak je je definitieve keuze voor een van de leerroutes. Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Studiekeuzecheck

Voor toekomstig studenten organiseert de opleiding een studiekeuzecheck (SKC). Tijdens een SKC ga je in een kleine groep in gesprek met een docent van de opleiding, om zo definitief duidelijk te krijgen of HBO-ICT Deeltijd voor jou de juiste keuze is.

De docent geeft in dat gesprek meer achtergrondinformatie over de studie, en voor de deelnemers is er de gelegenheid vragen te stellen die je nog over de opleiding hebt.

Deelname aan de SKC is vrijwillig, en gebeurt op basis van de gekozen SKC datum.

Studiekeuzecheck data

woensdag 6 april 16.30 - 18.00 uur
woensdag 29 juni 16.30 - 18.00 uur
woensdag 24 augustus 16.30 - 18.00 uur
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 2 juni 2022