Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en intakegesprek

HBO-ICT deeltijd

Op deze pagina vind je alle informatie over de aanmeldprocedure en de studiekeuzecheck van de opleiding HBO-ICT deeltijd. Vanwege het coronavirus zal het dit jaar anders gaan dan normaal. Zo organiseren we online informatiedagen en vinden afspraken zoals intakes ook online plaats.

Inschrijven

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 31 augustus 2022.

CROHO-naam

De officiële naam waaronder de leerroutes Business IT & Management, Software Engineering en Cyber Security bekend zijn bij DUO is HBO-ICT. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 30020). Tijdens de studiekeuzecheck maak je je definitieve keuze voor een van de leerroutes (Let op: Cyber Security heet in Studielink nog System and Network Engineering). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Het intakegesprek

Na je inschrijving bij Studielink word je uitgenodigd voor een intakegesprek bij de opleiding. Tijdens het gesprek krijg je uitgebreide informatie over de studie. We kijken of de studie geschikt voor je is en of deze aan je verwachtingen kan voldoen. Je kunt je keuze voor de leerroute bespreken, evenals de mogelijkheden voor eventuele vrijstellingen. Op basis van onder andere je vooropleiding en huidige beroep kijken we samen naar je specifieke wensen en situatie en bespreken we jouw eigen studieprogramma.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 3 augustus 2021