Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en intakegesprek

Wil je in september 2019 met je opleiding beginnen, schrijf je dan in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot uiterlijk op 31 augustus 2019.


De leerroutes Business IT & Management, Software Engineering en Cyber Security (in Studielink staat nog de oude naam System and Network Engineering) zijn onderdeel van de opleiding HBO-ICT deeltijd. De officiële naam waaronder de leerroutes bekend zijn bij DUO en Studielink is HBO-ICT. Tijdens een intakegesprek maak je je definitieve keuze voor één van de drie leerroutes.

Na je inschrijving bij Studielink word je uitgenodigd voor een intakegesprek bij de opleiding. Tijdens het gesprek krijg je uitgebreide informatie over de studie. We kijken of de studie geschikt voor je is en of deze aan je verwachtingen kan voldoen. Je kunt je keuze voor de leerroute bespreken, evenals de mogelijkheden voor eventuele vrijstellingen. Op basis van onder andere je vooropleiding en huidige beroep kijken we samen naar je specifieke wensen en situatie en bespreken we jouw eigen studieprogramma.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 21 januari 2019