Hogeschool van Amsterdam

HBO-ICT: Business IT & Management

HBO-ICT. Bachelor, voltijd

Bedrijven kunnen door middel van ICT efficiënter werken. Afstemming tussen business en ICT binnen het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Door je adviezen over de keuze en haalbaarheid van ICT-oplossingen worden bedrijfsprocessen verbeterd.

De leerroute Business IT & Management is onderdeel van de opleiding HBO-ICT. In deze leerroute doe je de kennis en ervaring op die nodig is om de brug te slaan tussen bedrijfsstrategie en ICT. Je bent een echte netwerker die zowel de taal van het management, de gebruiker en de programmeur spreekt. Deze sociale vaardigheden combineer je met kennis van ICT, waardoor je projecten soepel laat verlopen. Zo maak je innovatieve ICT-toepassingen mogelijk, die bedrijven helpen om efficiënter en tegelijk klantvriendelijker te werken. 

In deze leerroute doe je de kennis en ervaring op die nodig is om de brug te slaan tussen bedrijfsstrategie en ICT. Je bent een echte netwerker die zowel de taal van het management, de gebruiker en de programmeur spreekt. Deze sociale vaardigheden combineer je met kennis van ICT, waardoor je projecten soepel laat verlopen. Zo maak je innovatieve ICT-toepassingen mogelijk, die bedrijven helpen om efficiënter en tegelijk klantvriendelijker te werken.

Lees meer

Landelijk is er momenteel behoefte aan goed opgeleide ICT’ers. Afgestudeerden van de leerroute Business IT & Management zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de (semi-)overheid.

Lees meer

Je wordt tot deze studie toegelaten als je in het bezit bent een havo-, vwo- of mbo-4-diploma.

Lees meer

Schrijf je in op uiterlijk 1 juni 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie