Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

HBO-ICT: Game Development

Je kunt je niet meer inschrijven voor studiejaar 2019-2020. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei.

Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. Ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

De leerroutes Business IT & Management, Game Development, Software Engineering, Cyber Security en Technische Informatica zijn onderdeel van de opleiding HBO-ICT. De officiële naam waaronder de leerroutes bekend zijn bij DUO en Studielink is HBO-ICT. Tijdens de studiekeuzecheck maak je je definitieve keuze voor een van de leerroutes (Let op: Cyber Security heet in Studielink nog System and Network Engineering).

De studiekeuzecheck (SKC) bestaat uit een theorietoets en het geven van een presentatie over het gemaakte huiswerk, een college en kleine projectopdracht.

De studiekeuzecheck voor studiejaar 2019-2020 kan worden gevolgd op: 1, 4, 8 en 11 juli 2019 van 10.00-15.45 uur.

Ter voorbereiding op de studiekeuzecheck vul je tijdens je inschrijving in Studielink een online vragenlijst in. Vanaf januari ontvang je een uitnodiging voor de Studiekeuzecheck. Twee weken voor de Studiekeuzecheck ontvang je van HBO-ICT een link naar webcolleges en een programmeeropdracht. Specifieke programmeerkennis is hiervoor niet vereist. De voorbereiding op de studiekeuzecheck kost je ongeveer vier uur.

Neem je laptop mee naar de Studiekeuzecheck!

Na de studiekeuzecheck krijg je een studiekeuzeadvies. Dit advies is gebaseerd op:

  • Toets webcolleges (huiswerkopdracht)
  • Presentaties programmeeropdracht van Kahn Academy (huiswerkopdracht)
  • Korte teampresentaties over de leerroutes

Binnen twee weken na de Studiekeuzecheck krijg je via de mail een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 21 december 2018