Hogeschool van Amsterdam

Open dag HBO-ICT: Game Development

7 november 2020 10:00-14:00

Op 7 april persoonlijk kennismaken met onze docenten en studenten HBO-ICT kan helaas even niet. Veel informatie over de opleiding vind je natuurlijk op de opleidingspagina van HBO-ICT. Om je toch een beetje op weg te helpen hebben we een aantal webpagina’s voor je ingericht. Voor de open avond heeft HBO-ICT geen online bijeenkomsten ingepland.

Laat je inspireren met studentenwerk

Op deze pagina zie je wat onze studenten voor projecten doen. Laat je inspireren en kom te weten wat je kunt verwachten.

Stel je vraag aan een student

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via WhatsApp. Daarnaast hebben studenten van de HvA vraaghetdestudent.nl gebouwd om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van HBO-ICT studenten en hoe je ze kunt bereiken.

Nog meer vragen?

Onze opleidingspagina staat boordevol informatie over de opleiding en de leerroutes die aangeboden worden. We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over wat je daar hebt gelezen. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Algemene vragen over HBO-ICT kun je hier lezen en de meest gestelde vragen per leerroute kun je hier vinden.

We willen graag weten wat je nodig hebt

Mocht je meer vragen hebben of de behoefte hebben aan additionele oriëntatie-activiteiten. Klik op de link hieronder en stel je vraag. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Mis je iets op onze website of in jouw studiekeuzetraject geeft dat ook aan in het formulier.

Locatie

Theo Thijssenhuis (TTH)
Wibautstraat 2-4
1091 GM Amsterdam
020 599 5555