Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Fysiotherapie

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De studiekeuzecheck geeft je de kans om voor de start van je opleiding te checken of dit de opleiding is die het beste bij je past. Deelname aan de studiekeuzecheck is verplicht. Zonder deelname kun je niet starten met de opleiding.

De studiekeuzecheck bestaat uit een dagdeel op de opleiding waar je een theorie- en een praktijkles volgt en een kennistoets maakt. Ter voorbereiding op de studiekeuzecheck bestudeer je thuis literatuur en maak je een voorbereidende opdracht. Deze opdracht lever je een week voor de studiekeuzecheck in.

Hoe meld ik me aan voor de studiekeuzecheck?
 

  • Schrijf je tussen 1 oktober 2019 en 1 mei 2020 in voor de opleiding in Studielink.
  • Je ontvangt vanaf half januari per e-mail een uitnodiging voor deelname aan de studiekeuzecheck. Deze e-mail bevat een link naar een korte vragenlijst en een datumprikker.
  • Meld je binnen vier weken na ontvangst van de uitnodiging aan voor de verplichte studiekeuzecheck. Zie het kopje Data studiekeuzecheck hieronder voor de data waarop de studiekeuzecheck wordt georganiseerd.
  • Ben je te laat met aanmelden voor de studiekeuzecheck? Dan wordt je inschrijfverzoek voor de opleiding afgewezen. Dit betekent dat je niet met de opleiding kunt starten. Zorg dus dat je je tijdig aanmeldt voor de studiekeuzecheck.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Er zijn vier data beschikbaar waarop je kunt deelnemen aan de studiekeuzecheck: 

  • Zaterdag 14 maart 2020
  • Zaterdag 6 juni 2020
  • Zaterdag 20 juni 2020

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf 15 januari 2020 begint de HvA met het per e-mail versturen van de uitnodigingen voor de studiekeuzecheck. In de e-mail vind je meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van de beschikbare data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 28 januari 2020

Voorbereiden selectie Fysiotherapie

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Vlog selectie

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien