Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Built Environment

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2021-2022. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

Het studiekeuzecheckprogramma zal bestaan uit een huiswerkopdracht, een kennismakingsmoment met een docent van de opleiding en het bijwonen van een college. Het is nu nog onduidelijk of de studiekeuzecheck digitaal zal worden aangeboden of op de locatie van de faculteit. Dit wordt in januari dit jaar bekend gemaakt.

  • 31-03-2021
  • 14-06-2021
  • 15-06-2021
  • 16-06-2021

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de online studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor deze datum.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor deze datum ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht. Deze opdracht dien je uiterlijk op de door jou gekozen datum ingeleverd te hebben. Kies dus voor een datum die in een rustige periode valt waardoor je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan.

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je de digitale opdrachten. Deze opdracht bestaat uit zeven verschillende onderdelen en dient voor de door jou gekozen datum ingeleverd te zijn.

Let op: zonder gemaakt huiswerk word je als afwezig geregistreerd en heb je niet voldaan aan de verplichting om deel te nemen aan de studiekeuzecheck.

Binnen twee weken na je online studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Built Environment. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 39280). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 december 2020