Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en selectie

Forensisch Onderzoek

Forensisch Onderzoek heeft een numerus fixus: een beperkt aantal opleidingsplaatsen (100 plaatsen), omdat er meer aankomende studenten zijn dan plaatsen. Daarom vindt er een selectie plaats. 

 

Voor studiejaar 2019-2020 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. De inschrijfdeadline was 15 januari. 

Forensisch Onderzoek heeft voor het studiejaar 2020-2021 een capaciteit van 100 plaatsen. Er waren 410 deelnemers aan de selectie en deze hebben op 15 april allemaal hun rangnummer gekregen. De deelnemers met de nummers 1 t/m 100 hebben op 15 april ook meteen een plaats aangeboden gekregen die zij binnen twee weken moeten accepteren.

Heb jij een nummer dat boven de 100 ligt, dan wil je natuurlijk graag weten of er een kans is dat jouw nummer ook aan de beurt komt. Heb je een nummer vlak boven de 100 dan is de kans groot dat je al snel een plaatsje krijgt aangeboden. Heb je een hoger nummer dan is de kans kleiner dat je aan de beurt komt en moet je langer geduld hebben voordat je duidelijkheid hebt.

 

Vanaf 8 mei laten we in het overzicht hieronder elke week zien welk rangnummer inmiddels aan de beurt is gekomen. Daarmee kun je een inschatting maken hoe jouw kansen liggen dat je tussen 8 mei en 15 augustus (de datum waarop de HvA de laatste plaatsen aanbiedt) aan de beurt komt. Check deze pagina dus regelmatig, zeker vlak na de uitslag van de centrale eindexamens havo/vwo. Dat is het moment dat deelnemers die hun plaats al hadden geaccepteerd, deze weer moeten inleveren omdat ze helaas zijn gezakt.

Als jij aan de beurt komt voor een plaats, dan krijg je daar bericht over via Studielink. Houd je e-mail dus goed in de gaten.

Let op: de gegevens hieronder worden één keer per week op woensdag geüpdated.

 

Datum

Rangnummer dat een plaats aangeboden heeft gekregen

17 juli  2019 Rangnummer 89

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 17 juli 2019