Internationaal

Finance, Tax and Advice

Je wordt opgeleid in de metropoolregio Amsterdam en hebt te maken met grootstedelijke vraagstukken en internationalisering. De opleiding traint je daarom in de Engelse taal en (Europese) wet- en regelgeving.

Je komt straks te werken in een internationale omgeving met internationale klanten. Van belang is dat je hen kunt adviseren in het Engels. Daarom leer je in het Engels presenteren en schrijven en wordt een deel van de literatuur is in het Engels gegeven. We leren je over internationale wetten en regels en hoe je ontwikkelingen op de nationale en internationale markt analyseert.

Met studenten die als specialisatie Finance Advice hebben gekozen, bezoeken we de Europese Centrale Bank in Frankfurt. Met studenten die de specialisatie Tax Advice volgen, brengen we een bezoek aan Brussel vanwege de fiscale regelgeving.

Daarnaast werk je aan opdrachten met internationale aspecten, volg je een internationaal getint semester of een of meerdere studieonderdelen in het buitenland. Zo kom je goed beslagen ten ijs als je straks zaken doet met het buitenland.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 26 augustus 2020