Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Finance, Tax and Advice

Op deze pagina:

Voor studiejaar 2022-2023 kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 1 mei 2022 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Finance, Tax and Advice . Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35517). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Tijdens de studiekeuzecheck van de opleiding Finance, Tax and Advice check je of dit de opleiding is die bij je past. De studiekeuzecheck bestaat voor jou uit een verplichte online cursus.

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Finance, Tax and Advice. Zo test je of Finance, Tax and Advice de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig.

Nadat je de verplichte online cursus hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 15 juni 2021