Finance & Control

Bachelor, deeltijd

Ben jij de flexibele, ondernemende finance professional van de toekomst? Weet je net zo goed om te gaan met verandering en technologie als met mensen en cijfers? En ben je een scherpe analyticus die als geen ander het verhaal achter de cijfers kunt lezen en dat kunt vertalen naar een glashelder advies op managementniveau? Die finance professional - of het nou Risk Auditor, Business Analist, (assistent) Controller of (assistent) Accountant is - kun je bij de deeltijdopleiding Finance & Control / Bedrijfseconomie worden.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan of wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied? Met de deeltijdopleiding Finance & Control / Bedrijfseconomie investeer je in jouw toekomst. Je ontwikkelt tijdens deze praktijkgerichte studie de kennis en vaardigheden die je nodig hebt als financieel-economisch professional. Met actuele en complexe vraagstukken op het gebied van controlling, accountancy, bedrijfskunde, bedrijfsvoering en zakelijke en financiële dienstverlening dagen we je continu uit om buiten de gebaande paden te denken en treden.

Je studeert bij ons ervaringsgericht. Dat betekent dat je ‘leert’ door de voortdurende interactie tussen je werkomgeving, je opleiding en je collega-studenten. Studeren doe je individueel en met elkaar: op de werkplek, de hogeschool en online. Door de flexibele opzet van de studie en je eigen inzet kun je de studie goed combineren met je werk en privéleven. Je bent de regisseur van je eigen studie.

Studieprogramma

De deeltijdopleiding Finance & Control bestaat uit 8 semesters, die elk een half jaar duren. De twee belangrijkste uitgangspunten bij deze deeltijdopleiding zijn de beroepspraktijk en het ontwikkelen van competenties. De opgedane kennis tijdens je colleges kun je de volgende dag al toepassen in je werk. Een voordeel van onze deeltijdopleiding is dat je per semester kunt kiezen op welke dagen je college volgt: of op dinsdag- en donderdagavond (18:40 - 22:00 uur) of de zaterdag (10:00 - 16:40 uur).

Lees meer over het studieprogramma Finance & Control

Beroepsmogelijkheden

Na het afronden van de deeltijdopleiding Finance & Control kun je in verschillende financieel-economische functies bij tal van organisaties aan de slag. Bijvoorbeeld bij commerciële bedrijven, bij non-profitorganisaties maar ook bij accountantskantoren, banken, administratiekantoren of beleggingsinstellingen. Je gaat je daar onder meer bezighouden met financieel-economisch beheer, planning en budgettering, investeringsselectie of beleggen en werken met verschillende financiële automatiseringsprogramma’s.

Lees meer over mogelijkheden na je deeltijdopleiding Finance & Control

Toelatingseisen

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Ook gelden er extra aanvullende eisen.

Lees meer over de toelatingseisen

Inschrijven

Doe tijdig je verzoek tot inschrijving en start in februari of september met de opleiding Finance & Control. Schrijf je bij voorkeur in vóór 31 januari (start februari) of 31 augustus (start september). Dit kan via Studielink met je DigiD.

Lees meer over inschrijven Finance & Control Deeltijd

Cursus volgen?

Wil je jezelf liever bij- of omscholen met een cursus van enkele maanden, op financieel, bedrijfskundig of bedrijfseconomisch gebied? Volg dan één van de onderdelen (semesters) van de deeltijdopleiding Finance & Control. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een waardevol HvA-certificaat. Bekijk ons volledige cursusaanbod.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie