Inschrijven en studiekeuzecheck

Finance & Control 3-jarig traject

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2022-2023. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus. Meer informatie hierover vind je op de pagina hva.nl/inschrijven.

Inschrijven

Je schrijft je via Studielink in als eerstejaars student. Je moet je dus niet bij Studielink inschrijven als 'hogere jaars'.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Finance & Control. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35520). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

De studiekeuzecheck is een hulpmiddel voor een weloverwogen studiekeuze. Je ontvangt hierover vanaf 1 februari een uitnodiging van de HvA-opleiding waarvoor je een inschrijfverzoek in Studielink hebt gedaan.

De activiteit bestaat uit het maken van een digitale vragenlijst over je studiekeuze. Na het maken ontvang je direct een advies waarmee we je verder willen begeleiden en stimuleren naar een passende studiekeuze.

De HvA vindt het belangrijk dat je een goede studiekeuze maakt. Daarom is de studiekeuzecheck een verplicht onderdeel van je inschrijving voor een voltijdopleiding.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 14 april 2022