Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar op dinsdagavond plaats.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarbij je het laatste half uur je vragen kunt stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt.

De laatste informatiebijeenkomst van dit studiejaar is:

  • dinsdag 20 augustus van 19:00 tot 20:30 uur (lokaal 07.A30, 7e verdieping, locatie Wibauthuis)

Hiervoor kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: c.post@hva.nl.

Persoonlijk gesprek in periode juni/juli/augustus

Van 24 juni t/m 19 juli en van 12 t/m 26 augustus kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen met onze studieadviseur van Finance & Control op een moment dat het jou goed uitkomt. Hiervoor kun je een email sturen naar Kees Post, emailadres: c.post@hva.nl of bellen met 06 - 2115 8404.

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen:  telefonisch op 020 523 60 88 (bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur),  of per mail (deeltijd.economie@hva.nl).

Bereikbaarheid in de zomer

Vanaf maandag 22 juli tot en met zondag 11 augustus is de opleiding niet bereikbaar i.v.m. zomervakantie. Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Deze beantwoorden we dan vanaf maandag 12 augustus. Dan kun je ook weer telefonisch contact met ons opnemen voor vragen.

Terug naar de opleidingspagina

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 juli 2019