Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar op dinsdagavond plaats.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens een presentatie vertelt een studie-adviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studie-adviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. De presentatie duurt circa 1,5 uur, waarbij je het laatste half uur je vragen kunt stellen. De presentatie is in het gebouw waar je ook les krijgt.

Kom langs op een informatiebijeenkomst of een open dag

Tijdens een informatiebijeenkomst of op een open dag geven studieadviseurs een presentatie over de opleiding. De inhoud van deze presentaties is hetzelfde. De informatiebijeenkomsten zijn op dinsdagavond en de open dagen zijn op zaterdag overdag. Je bent van harte welkom op één van deze twee studiekeuze-activiteiten.

De eerstvolgende open dagen zijn op:

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op:

Meer weten over het programma van de open dagen en aanmelden voor een presentatie? Kijk dan hier.

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen:  telefonisch op 020 523 60 88 (bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur),  of per mail (deeltijd.economie@hva.nl).

Terug naar homepage opleiding Finance & Control Deeltijd

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 2 december 2019