Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst (online)

Meld je aan voor een online informatiebijeenkomst

I.v.m. maatregelen rondom het Corona-virus zijn er de komende periode geen bijeenkomsten op locatie. Deze zijn vervangen door een online bijeenkomst (virtual classroom), waar een docent een presentatie geeft en waar je je vragen kunt stellen.

Ontwikkelingen coronavirus

De live bijeenkomsten gaan helaas niet door. Daarom doen we deze online. Je kunt je hieronder aanmelden. Je ontvangt aanvullend nog extra informatie hierover met o.a. de exacte tijd en de link waarmee je de virtual classroom in kunt komen.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo. We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Inhoud van de online bijeenkomst

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de programmamanager jou meer over de inhoud van de opleiding. Hij geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren, de studielast en wat je je ook zult afvragen hoe het onderwijs er in september 2020 gaat uitzien als je bij ons komt studeren. De bijeenkomst duurt circa 1 uur, waarbij je al je vragen kunt stellen.

Kom langs op een online informatiebijeenkomst

Je bent van harte welkom op één van de onderstaande online informatiebijeenkomsten:

  • Dinsdag 21 juli (van 19.00 - 20.00 uur)
  • Dinsdag 11 augustus (van 19.00 - 20.00 uur)
  • Dinsdag 18 augustus (van 19.00 - 20.00 uur)
  • Dinsdag 25 augustus (van 19.00 - 20.00 uur)

Persoonlijk gesprek (telefonisch)

Je kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen met onze programmamanager. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. 

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Of wil je graag een belafspraak maken? Dan kun je een bericht naar één van onze studie adviseurs sturen, email: deeltijd.economie@hva.nl. Je mail wordt dan zsm beantwoord.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 20 juli 2020