Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek

Finance & Control Deeltijd

Naast het bezoeken van open dagen of informatiebijeenkomsten, kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen met onze programmamanager. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. Dan neemt de programmamanager contact met je op.

Tijdens dit gesprek geeft de programmamanager jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast.

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met onze programmamanager? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldbutton (dit werkt het beste via Mozilla Firefox of Google Chrome). De programmamanager neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Of wil je graag een belafspraak maken? Dit kan per mail: deeltijd.economie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 23 september 2020