Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Finance & Control 3-jarig traject

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in voor studiejaar 2021-2022. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Finance & Control. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35520). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Je kunt uit meerdere data kiezen. De data van de studiekeuzecheck Finance & Control 3-jarig traject in 2021 zijn:

  • 16 april
  • 11 juni
  • 25 juni
  • 28 juni
  • 5 juli
  • 6 juli

Aanmelden kan vanaf januari 2021. Heb je een inschrijfverzoek ingediend in Studielink? Dan ontvang je in januari 2021 per e-mail bericht over je aanmelding.

Je voorbereiding op de studiekeuzecheck bestaat uit een verplichte online cursus.

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Finance & Control. Zo test je of Finance & Control de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde voor verdere deelname aan de studiekeuzecheck: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond.

Heb je de online cursus tijdig en volledig afgerond? Dan wordt je per e-mail uitgenodigd voor een bijeenkomst. Vanwege het coronavirus is het een online bijeenkomst. Je ontvangt hier per e-mail informatie over na je aanmelding voor de studiekeuzecheck.

Nadat je de verplichte online cursus hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 februari 2021