Hogeschool van Amsterdam

Open dag Finance & Control 3-jarig traject

12 februari 2022 10:00-14:00

Kom meer te weten over de opleiding Finance & Control 3-jarig traject tijdens de online open dag op 12 februari. Je kunt online een opleidingspresentatie of proefles volgen en een gesprek met een keuzecoach voeren. Ook kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten. Meld je aan en stel je programma samen.

Het studieprogramma van het 3-jarige traject wordt vernieuwd en gaat er anders uitzien dan nu op de site staat. Op de open dag is geen aparte presentatie van het 3-jarige traject. Je kunt je aanmelden voor een opleidingspresentatie van de 4-jarige voltijdopleiding Finance & Control. Op 12 februari is er een docent bij de meet & greet aanwezig om je vragen over dit versnelde traject te beantwoorden. Als je interesse hebt, meld je dan aan voor de meet & greet.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Ben jij de ambitieuze finance professional van morgen? Beschik jij straks over een scherp analytisch vermogen om het verhaal achter de cijfers boven tafel te krijgen?

Programma zaterdag 12 februari

Online kennismaken 10:00 en 14:00 uur

Sessie

Tijdstip

Locatie

Live presentatie - Finance & Control 3-jarig traject 10:00 - 11:00 Online
Live presentatie - Finance & Control 3-jarig traject 11:30 - 12:30 Online

Overige activiteiten

Sessie

Tijdstip

Locatie

Studenten met een functiebeperking vertellen hun ervaringen 12:30 - 13:00 Online
Live presentatie - workshop voor ouders over hulp bij studiekeuze

11:00 - 12:00

12:30 - 13:30

Online

Online

Online studiekeuzeplein 10:00 - 14:00 Naar het online studiekeuzeplein

PRESENTATIE FINANCE & CONTROL 3-JARIG TRAJECT

Wat houdt de opleiding Finance & Control 3-jarig traject in?

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Finance & Control 3-jarig traject? Docenten en studenten vertellen tijdens de open dag over de opleiding en beantwoorden live al je vragen, over o.a. de inhoud van de studie, wat houdt het beroep in, waar ga je in de toekomst werken en in welke functies.

Wil jij de video-podcast van de open avond op 30 maart 2021 bekijken? Je vindt 'm hier . Onder leiding van een host gingen docenten en studenten met elkaar in gesprek. Hierdoor krijg je alvast een goed beeld van de opleiding.

Wat houden de overige activiteiten tijdens de open dag in?

- Studenten met een functiebeperking delen hun ervaringen
Verwacht je dat een functiebeperking of ziekte invloed heeft op je studie? De HvA biedt mogelijkheden om je te helpen. In deze sessie vertellen studenten hun ervaringen en kun je ze vragen stellen. Aan het begin van je studie, kan je een individueel gesprek met een studentendecaan aanvragen om vertrouwelijk te praten over studeren met een functiebeperking.

- Presentatie voor ouders over hulp bij studiekeuze
Speciaal voor ouders organiseren we een workshop hoe je je zoon/dochter kunt helpen met een juiste studiekeuze. In deze workshop vertelt Paul Sikkema meer over de economische opleidingen en de beroepsmogelijkheden, de overstap naar het hbo en wat is er anders, hoe kun je als ouder helpen om jouw kind een juiste studiekeuze te laten maken, en de financiële kant van studeren.

- Het online studiekeuzeplein
Wil je een workshop volgen met een keuzecoach over jouw juiste studiekeuze, heb je vragen over je inschrijving of wil je een gesprek aanvragen met een studentendecaan over begeleiding bij je studieloopbaan of studeren met een functiebeperking? Bekijk het aanbod en meld je aan.

Volgende open dagen

Meer weten?

Extra hulp nodig bij het maken van de juiste studiekeuze? Bekijk hier de video's die onze studenten/YouTubers gemaakt hebben om je te ondersteunen bij je studiekeuze.

Vergelijkingsfilm

Benieuwd naar de verschillen tussen de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax and Advice? Bekijk hier het filmpje en kom achter de verschillen.

Wil je het gebouw vast leren kennen?

Bekijk de virtuele tour door het gebouw

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Sfeer proeven in het gebouw waar je les krijgt?

Neem in deze 360º video alvast een kijkje op de Business Campus waar de opleiding Finance & Control 3-jarig traject gevestigd is.