Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Ad Frontend Design & Development

Op deze pagina vind je alle informatie over de aanmeldprocedure en de studiekeuzecheck van de opleiding Frontend Design & Development (FDND).

INSCHRIJVEN EN STUDIEKEUZECHECK 2021-2022

Wil je in september 2021 met de Ad-opleiding FDND beginnen, schrijf je dan voor 31 augustus 2021 in via hva.studielink.nl met je DigiD. Het aanvragen van een DigiD duurt minimaal drie werkdagen. Je kunt hiervoor het stappenplan gebruiken. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Na inschrijving doe je mee aan de verplichte studiekeuzecheck en krijg je een studiekeuzeadvies. Bij FDND vind de studiekeuzecheck volledig online plaats. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Ad Frontend Design & Development. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 80176). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Studiekeuzecheck

  • Voor deze opleiding is een Studiekeuzecheck verplicht. De Studiekeuzecheck bestaat uit een vragenlijst, een code challenge en een gesprek met een van onze docenten. Zowel de vragenlijst en de code challenge moet je online maken.
  • De Studiekeuzecheck is online op 19 augustus 2021, zet deze datum alvast in je agenda. In de week van 9 augustus ontvang je de uitnodiging voor de Studiekeuzecheck.
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 2 september 2021