Hogeschool van Amsterdam

Financial Services Management

Bachelor, voltijd

Met ingang van het studiejaar 2018-2019 zijn de opleidingen Financial Services Management (FSM) en Fiscaal, Recht en Economie (FRE) samengegaan en is de opleiding Finance, Tax and Advice (FTA) ontstaan. In september 2018 is de opleiding FTA met 250 eerstejaars studenten gestart. Meer weten over FTA? Klik dan op de onderstaande link.

Deze opleiding heeft een nieuwe naam:

Financial Services Management is een vierjarige beroepsgerichte opleiding, waarin financiële kennis en ethisch handelen centraal staan. Verwacht veel werkcolleges, hoorcolleges, zelfstudie en praktijkgerichte opdrachten. Aan het begin van de opleiding leer je meer over financiële organisaties en de financiële markt. Je verdiept je bijvoorbeeld in het adviseren van klanten, het ontwikkelen en verkopen van financiële producten en het analyseren van een jaarrekening. In de laatste jaren geef je een eigen invulling aan de opleiding. Meer weten?

De Hogeschool van Amsterdam is de leverancier van afgestudeerden voor bank- en verzekeringsbedrijven in metropoolregio Amsterdam. Je kunt straks bij een van deze bedrijven aan de slag om klanten te adviseren over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeringen, of je speelt juist een rol achter de schermen. Je kunt natuurlijk ook zelf een advieskantoor voor financiële producten of financial planning opzetten. Benieuwd naar de overige beroepen?

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Daarnaast gelden er aanvullende eisen.

Schrijf je uiterlijk 1 mei in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie