Hogeschool van Amsterdam

Open dag Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn

12 februari 2022 10:00-14:00

Benieuwd of Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn iets voor jou is? De volgende online open dag is zaterdag 12 februari 2022. Tijdens deze dag krijg je inhoudelijke informatie over de opleiding en is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan een van de docenten.

Programma open dag

Activiteit Tijd Locatie
Opleidingspresentatie: een docent vertelt over de opleiding en beantwoordt vragen
-
Online (MS Teams)
Opleidingspresentatie: een docent vertelt over de opleiding en beantwoordt vragen
-
Online (MS Teams)
Meld je aan!

Volgende open dagen

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Wil je het gebouw vast leren kennen?

Bekijk de virtuele tour door het gebouw

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien