Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

 

De studiekeuzecheck van Engineering zal plaatsvinden op onderstaande data:

  • Maandag 22 juni
  • Woensdag 24 juni
  • Vrijdag 26 juni
  • Dinsdag 30 juni
  • Donderdag 2 juli

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Tijdens de studiekeuzecheck bespreek je de gemaakte huiswerkopdracht en is er alle ruimte om vragen te stellen. Meer informatie over het programma volgt nog.

 

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook zelf nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het gemaakte huiswerk. Daarnaast kijken we naar je motivatie voor de opleiding en je inzet tijdens de studiekeuzecheckdag.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel dan je vraag aan het onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 4 oktober 2019