Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Voor studiejaar 2020-2021 kun je je vanaf 1 oktober 2019 tot uiterlijk 1 mei 2020 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

 

De studiekeuzecheck van Engineering zal plaatsvinden op 22 augustus. Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor deze datum.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Tijdens de studiekeuzecheck bespreek je in groepjes de gemaakte huiswerkopdracht. Daarnaast volg je een workshop die aansluit bij je leerroute en uiteraard is er alle tijd en ruimte om vragen te stellen.

 

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook zelf nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het gemaakte huiswerk. Daarnaast kijken we naar je motivatie voor de opleiding en je inzet tijdens de studiekeuzecheckdag.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel dan je vraag aan het onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 18 juni 2019