Hogeschool van Amsterdam

Open dag Engineering

30 oktober 2021 10:00-14:00

Tijdens de online open avond op 26 oktober maak je kennis met de opleiding Engineering. Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en er is gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Op 30 oktober kun je komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking.

Programma dinsag 26 oktober

Online open dag op 26 oktober tussen 17.00 en 21.00 uur

Live presentatie Elektrotechniek

Docenten en studenten vertellen je tijdens een opleidingspresentatie meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.
Start om: 17:00 uur en 18:00 uur.
Elke sesessie duurt ongeveer 45 minuten.

Live presentatie Product Ontwerpen

Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.
Start om: 18:00 uur en 20:00 uur.
Elke sesessie duurt ongeveer 45 minuten.

Live presentatie Technische Bedrijfskunde

Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.
Start om: 19:00 uur en 20:00 uur.
Elke sesessie duurt ongeveer 45 minuten.

Live presentatie Werktuigbouwkunde

Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.
Start om: 17:00 uur en 19:00 uur.
Elke sesessie duurt ongeveer 45 minuten.

Programma zaterdag 30 oktober

Kennismaken op locatie op 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens het aanmelden kies je een tijdslot van ongeveer 1 uur. In dit tijdsbestek kun je deelnemen aan het programma van de verschillende leerroutes:

Elektrotechniek

Je kunt kennismaken met studenten en docenten, boeken inkijken en al je vragen stellen. Daarnaast kun je een proefcollege volgen.

Product Ontwerpen

Je kunt kennismaken met studenten en docenten en al je vragen stellen. Ook kun je producten bekijken die door studenten zijn gemaakt en kun je deelnemen aan een workshop Design Drawing.

Technische Bedrijfskunde

Je kunt in gesprek met studenten en docenten en al je vragen stellen. Ook kun je een presentatie van studenten bijwonen en een minicollege 'Ondernemen in de Techniek' volgen.

Werktuigbouwkunde

Je kunt in gesprek met studenten en docenten en al je vragen stellen. Ok kun je een rondleiding krijgen langs de praktijkruimtes, zoals het Clean Mobility Lab.

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Bij het kennismaken op locatie is geen vrije inloop. We vragen je om je voor alle programmaonderdelen aan te melden. Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Nieuw gebouw

In het studiejaar 2021/2022 verhuist de opleiding naar een nieuw gebouw met de modernste technische faciliteiten. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Bekijk dan de video.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen