Honours

Creative Business

Ben je op zoek naar meer uitdaging in je studie? Doe mee aan het honoursonderwijs en ontdek en ontwikkel je talenten.

Wat is honoursonderwijs bij CO-CB?

Wij zijn op zoek naar studenten die meer uit hun studie willen halen en hun talenten verder willen ontwikkelen. Want daarvoor hebben we Honoursonderwijs in het leven geroepen. Dus als je zelfstandig en gedreven bent, de lat hoog durft te leggen en graag een complexe uitdaging aangaat, lees dan verder!

Je eigen Honoursproject. Vanaf het tweede semester van jaar 1, tot en met je stage in jaar 4, kun je je eigen Honoursproject bedenken, indienen en uitvoeren. Dat moet dan aan honourscriteria voldoen. Belangrijk: jij bent aan zet. ​

Ook hebben we een Honoursmentorprogramma: ouderejaars mentoren van een propedeuseklas maken een uitgebreid portfolio om Honourspunten te verdienen.

Waarom zou je meedoen? Omdat je dan plezier hebt, hard werkt, een uitdaging aangaat, meer met je talenten doet, je CV boost en een eindproduct maakt waar de wereld op ​wacht.

Honoursonderwijs binnen de HvA

Ook buiten onze opleidingen kun je honoursonderwijs volgen. In het tweede semester van je propedeusejaar kun je kiezen uit een divers aanbod van Honours Talent Modules van 3 of meer studiepunten.

Vanaf het tweede tot en met het vierde jaar van je studie kun je deelnemen aan de Honours Modules van 5 studiepunten of meer.

In het derde of vierde leerjaar kun je kiezen voor een excellente minor. Om toegelaten te worden tot een excellente minor, moet je een selectieproces doorlopen. Deze procedure kan per minor verschillen.

De faculteit DMCI telt momenteel vijf excellente minoren (Honours Programmes):

  • Fashion and Editorial Branding (AMFI)
  • Fashion Theories (AMFI)
  • Intelligent Environments (HBO-ICT)
  • International Journalism (CB)
  • User Experience Design (CMD)

Lees meer over Honoursonderwijs en bekijk welke modules en programma's worden aangeboden.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 1 oktober 2020