Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Creative Business

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Met de studiekeuzecheck kijk je, voordat je gaat studeren, of de studie echt bij past. Deze dag is om te ervaren hoe een lesdag met docenten en studenten bij de opleiding Creative Business eraan toe gaat. Ook kun je op deze dag al je vragen stellen die je nog hebt.

Dien vanaf 1 oktober 2019 een inschrijfverzoek in via Studielink en check het stappenplan inschrijven:

 • Je ontvangt vanaf half januari per e-mail een uitnodiging voor deelname aan de studiekeuzecheck.
 • Meld je binnen de gestelde termijn na ontvangst van de uitnodiging aan voor de verplichte studiekeuzecheck. De data van de studiekeuzecheck staan verder op deze pagina vermeld. Houd bij het kiezen van een datum rekening met je centrale eindexamens (voorgezet onderwijs).
 • Te laat met aanmelden? De opleiding wijst je inschrijfverzoek af. Dit betekent dat je niet met de opleiding kunt starten. Meld je daarom tijdig aan voor de studiekeuzecheck.

Spam folder

Heb jij een inschrijfverzoek in Studielink gedaan, maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check ook je spamfolder. Soms belandt een e-mail van de HvA in je spamfolder.

Ter voorbereiding vul je tijdens je inschrijving in Studielink een online vragenlijst in.

De studiekeuzecheck bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Huiswerk
 2. Online toetsen
 3. Een dagdeel op school bij de opleiding Creative Business

Programma volgt zo snel mogelijk.

 • 10 maart 2020
 • 1 april 2020
 • 4 juni 2020
 • 16 juni 2020
 • 25 juni 2020

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor deze datum. Heb je deze niet ontvangen? Check je spam of neem contact op via www.hva.nl/vragenformulier.

Na de studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies per e-mail. Je ontvangt na twee weken het definitieve studiekeuzeadvies per e-mail.

Daarin geven wij aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Het is de bedoeling dat jij ook gaat nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je deze opleiding echt wilt doen.

Studiekeuzeworkshop

Kom je er bij je studiekeuzecheck of selectie achter dat de HvA-opleiding waarvoor je je gekozen hebt toch niet bij je past of heb je twijfels, dan is de studiekeuzeworkshop geschikt voor jou.

Interesse in de studiekeuzeworkshop? Op deze pagina vind je alle informatie over studiekeuzeworkshop.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 21 november 2019