Hogeschool van Amsterdam

Meelopen

(online meelopen)

Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past. Je kunt daarom gewoonlijk bij ons komen proefstuderen. Dat is nu helaas niet mogelijk; vanwege de coronacrisis bieden wij alleen online afstandsonderwijs aan. In plaats daarvan brengen we je graag rechtstreeks met onze studenten in contact, zodat je online met hen kunt ‘meelopen’ en alle vragen stellen die je over de opleiding hebt.

Verder vind je via deze pagina ook de weg naar andere nuttige informatie over HvA Creative Business. Zo kun je je een goed beeld kunt vormen van de opleiding voordat je je keuze maakt.

STEL JE VRAAG AAN EEN STUDENT

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van onze studenten Creative Business en hoe je ze kunt bereiken.

Of je neemt contact met ons op via Facebook of Instagram; daar vind je ook de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over HvA Communicatie.

LAAT JE INSPIREREN

Kijk op onze opleidingspagina en leer wat meer over de verschillende rollen binnen het vakgebied. Zo ontdek je of de HvA-opleiding Creative Business iets voor jou kan zijn en leer je waar onze studenten terecht komen na hun opleiding.

PRAKTISCHE VRAGEN

Heb je een praktische vraag met betrekking tot de studie? Neem dan contact op met afdeling Studievoorlichting van de Hogeschool van Amsterdam, via:

  • WhatsApp: 06 2115 5262 (werkdagen 10:00 - 16:30u.)
  • Telefoon:
    werkdagen 09.30 - 13.30u. :
    Maandag, donderdag en vrijdag: 06 - 3927 01 64
    Dinsdag en woensdag: 06 - 2115 80 59
  • E-mail: studievoorlichting@hva.nl
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 23 april 2020