Hogeschool van Amsterdam

WAAROM CREATIVE BUSINESS DEELTIJD IN AMSTERDAM?

Verhalen brengen ons in beweging. Ze helpen ons verbinden. Veranderen. Verkopen. Vertellen en verklaren. Verbeelden wat er nog niet is.

Waarom Creative Business deeltijd studeren in Amsterdam?

Creative Business deeltijd biedt een unieke opleiding in een unieke stad. Want door onze samenwerking met Communicatie vind je nergens in Nederland een vollediger media- en communicatie-opleiding. En nergens in Nederland vind je een wereldstad zoals Amsterdam!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Nergens vollediger

Studenten kiezen bij de opleiding Creative Business deeltijd hun eigen leerroute. Onze vakdocenten geven ook les bij de twee voltijdopleidingen: Communicatie en Creative Business. Daarmee zijn we de meest volledige media- en communicatie-opleidingen van Nederland.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

We werken samen omdat we zien dat de grenzen tussen media en communicatie vervagen. Het werkveld vraagt om hbo'ers die weten hoe ze impact maken met verhalen. Creatieve doeners met een degelijke, brede basis en uniek specialisme op basis van hun eigen talent. Daarom laten wij je ontdekken wat jij kan dat niemand anders kan!

Verschillen tussen Communicatie en Creative Business zijn er natuurlijk ook. Bekijk ze hier!

Wereldstad Amsterdam

Dat doe je in Amsterdam: hart van creatief Nederland, stad van 180 nationaliteiten. Nergens in Nederland vind je een stad als Amsterdam. Het is de stad waar je aan de slag kan met de grote uitdagingen van de wereld op het gebied van diversiteit, duurzaamheid en digitalisering. Het is de stad vol love brands, merken en bedrijven die de opdrachtgevers zijn van de projecten waar onze studenten aan werken. Een stad waar een stage in de creatieve industrie heel vaak uitgroeit tot die allerbelangrijkste eerste baan. Én het is de stad waar je een studentenleven hebt zoals je dat nergens anders in Nederland beleeft.

Waarom CB in deeltijd?

Deeltijd zou bij je kunnen passen, als je:

  • Ongeveer 24-32 uur werkt of gaat werken, met communicatie- en mediataken in jouw functie;
  • Proactief bent en zelfstandig studeert;
  • Al een paar jaar ouder bent dan jouw medestudenten en zoekt naar een netwerk van werkende leeftijdgenoten (de meeste studenten zijn 25 jaar als ze bij ons beginnen);
  • Op vrijdag beschikbaar bent;
  • Makkelijk leert en meer uitdaging nodig hebt en dat zoekt in werken en een deeltijdstudie;
  • Het studentenleven op een lager pitje kunt en wilt zetten.
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 3 augustus 2021