Studiekosten

Creative Business deeltijd

De collegegeldtarieven worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Bekijk de huidige collegegeldtarieven. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie wordt je collegegeld berekend. Wil je weten wat de hoogte van het collegegeld voor jou is, maak dan gebruik van de collegegeldmeter.

Overige kosten

Naast het collegegeld moet je rekening houden met studiekosten voor boeken, readers en vakbenodigdheden. De kosten in het eerste jaar bedragen ongeveer € 400,-. Daarnaast is het voor CB-studenten verplicht om een eigen laptop aan te schaffen. In het document laptopgebruik bij de opleiding CB vind je de specificaties waaraan de laptop moet voldoen en advies met betrekking tot aanschaf.

Bedrijven kunnen de kosten van een cursus of een opleiding voor een medewerker integraal als zakelijke kosten opvoeren. Check de voorwaarden op de site van de Belastingdienst .

Studiefinanciering

Als deeltijdstudent kom je niet in aanmerking voor studiefinanciering.

Het Levenlanglerenkrediet biedt jou de mogelijkheid om geld te lenen voor jouw deeltijdstudie. Je dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Lees hier actuele informatie en voorwaarden over het Levenlanglerenkrediet van DUO.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 3 augustus 2021