Hogeschool van Amsterdam

Kom kennismaken

Communication and Multimedia Design

Wil je graag weten hoe het is om Communication and Multimedia Design (CMD) te studeren aan de HvA? En of deze studie echt bij je past? Kom dan kennismaken op een van onze open dagen of ervaar alvast hoe het er straks aan toe gaat tijdens een meeloopdag.

Wil je niet wachten met oriënteren tot onze volgende open dag? Bekijk hier alvast de algemene presentatie van CMD met gesproken toelichting. Deze presentatie geeft een goed en volledig beeld van onze opleiding. 

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

LAAT JE INSPIREREN MET STUDENTENWERK

Op onze portfoliosite cmd-amsterdam.nl zie je wat onze CMD studenten voor projecten doen. Laat je inspireren door deze verschillende voorbeelden en kom te weten wat je kunt verwachten van CMD Amsterdam.

Je kunt ons ook volgen via Instagram voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over CMD Amsterdam.

STEL JE VRAAG AAN EEN STUDENT

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken.

NOG MEER VRAGEN?

Heb je nog vragen over de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD)? Neem dan gerust contact met ons op via info-cmd@hva.nl. Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via @cmdamsterdam.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 20 juli 2020