Hogeschool van Amsterdam

WAAROM COMMUNICATIE IN AMSTERDAM?

Verhalen brengen ons in beweging. Ze helpen ons verbinden. Veranderen. Verkopen. Vertellen en verklaren. Verbeelden wat er nog niet is.

De opleidingen Communicatie + Creative Business bevinden zich in het hart van creatief Nederland. In Amsterdam, de stad van 180 nationaliteiten. De stad van het vrije woord. Communicatie + Creative Business stellen de mens maar ook de wereld centraal. We dagen je uit om je talent te blijven onderzoeken, zodat je jezelf altijd weer kan vernieuwen.

Het begint met verhalen.

Studenten van Communicatie + Creative Business ontwikkelen en vertalen verhalen. Zowel het verhaal zelf als het verhaal erachter. Verhalen hebben impact. We hebben de mens als middelpunt, de impact als doel en het verhaal als middel voor gedragsverandering. We blijven niet staan bij conceptontwikkeling en advisering over uitvoering en implementatie, maar realiseren zelf ook plannen, content en media.

We besteden ruim aandacht aan het brede spectrum van ethische vraagstukken rondom de ontwikkeling van technologie en stellen in die discussie de mens centraal. Technologie staat ten dienste van de mens.

We verbinden de regionale functie van Amsterdam met haar rol als
wereldstad. We zijn continu bezig met wereldzaken die juist in Amsterdam afspelen: economische, maatschappelijke en duurzaamheidsvraagstukken.

Communicatie + Creative Business biedt je een scala aan mogelijkheden om je talent te ontwikkelen. Sluit je aan bij onze boekenclub, Diversity Hub of Campus Creators. Vind een podium voor je talent, bouw aan je creativiteit en inspireer ons en je medestudenten.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 28 oktober 2020