Hogeschool van Amsterdam

Unlocked

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Neem deel aan studiekeuze-event UNLOCKED 20/3 en bezoek HEMA, Tony's Chocoloney, Roorda en Vodafone/Ziggo

Tijdens het studiekeuze-event UNLOCKED 20/3 gooien topmerken voor één keer hun deuren open voor toekomstige studenten die interesse hebben in de studie Communicatie. Op één dag bezoek je je favoriete Nederlandse merken én merkmakers. Creatieve denkers en doeners. Alleen op 20 maart delen de communicatiespecialisten van HEMA, Tony's Chocolonely, Roorda en Vodafone/Ziggo de ins en outs over hun merk. Zo ervaar je echt welke verschillende en uitdagende rollen er zijn binnen het communicatievakgebied. En ontdek je of de HvA-opleiding Communicatie echt iets voor jou is.

Kijk voor een voorproefje naar de aftermovie van Unlocked 2019.

Meld je snel aan om gratis deel te nemen aan het  studiekeuze-event UNLOCKED 2020 op 20 maart (het aantal plaatsen is beperkt). Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en ontvang een uitnodiging. Het event vindt plaats in Amsterdam en je hoeft zelf niets te regelen! Wij nemen je mee op stap zodat jij kan ervaren welke verschillende en uitdagende rollen er zijn binnen het communicatievakgebied. 

Vragen mag je mailen naar: unlockedcommunicatie@hva.nl

Tijdens Unlocked krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij Tony’s Chocolonely, HEMA, Roorda en VodafoneZiggo. Hieronder alvast een sneakpreview!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 12 februari 2020