Hogeschool van Amsterdam

Open dag Communicatie

7 december 2021 17:00-21:00

Je bent van harte welkom op de open dag van Communicatie. Om deel te nemen aan deze open dag moet je je vooraf aanmelden.

Programma 7 december

Live presentatie

In dit online panelgesprek vertellen we je alle ins en outs van de opleiding Communicatie aan de hand van vragen die je zelf kunt stellen in de chat.

Tijdstip: 17.00

Live presentatie

In dit online panelgesprek vertellen we je alle ins en outs van de opleiding Communicatie aan de hand van vragen die je zelf kunt stellen in de chat.

Tijdstip: 19.30 uur

Live chat

Check onze virtuele tour waar docenten en studenten tussen 18.00 en 21.00 uur al je vragen beantwoorden.

Tijdstip: tussen 18.00 en 21.00 uur

Programma 11 december

Kennismaken op locatie

De kennismaking bestaat uit een proefles, een rondleiding en er is gelegenheid om vragen te stellen aan een docent en een student. Er is plek voor 1 studiekiezer met max. 1 ouder/verzorger. Na deze bijeenkomst ben je welkom op de informatiemarkt op de begane grond.

Tijdstippen: 10.15, 10.45, 11.45 en 12.15 uur

Proefcollege: van MBO naar HBO

Deze proefles is speciaal voor mbo'ers die meer willen weten over de overstap naar het hbo. Er is plek voor 1 studiekiezer met max. 1 ouder/verzorger.
Tijdstip: 11.00 en 12.30 uur

Meet & Greet - Kenniscentrum

Maak kennis met een (student)-onderzoeker en praktijkgericht onderzoek aan de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie.
Tijdstip: tussen 11.00 en 13.00 uur

Persoonlijk 10-minuten gesprek met studentendecaan

Ga jij straks studeren en wil je meer weten over welke hulp de HvA biedt? Ga in gesprek met een studentendecaan tijdens de open dag op locatie. Je kunt bij de studentendecaan terecht voor je vragen over studeren met een functiebeperking, studeren als topsporter, studeren onder bijzondere omstandigheden en met vragen over (financiële) regelingen. Meld je aan voor een gesprek zodat de studentendecaan je tips kunt geven tijdens de open dag.

Tijdstip: tussen 10.00 en 14.00 uur

Heb je de presentatie afgelopen dinsdag op de online open avond gemist? Kijk ‘m dan hier terug.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen