Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Commerciële Economie

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Hoe meld ik me aan voor mijn studiekeuzecheck?

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je binnen 48 uur een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de studiekeuzecheck.

Heb je een inschrijfverzoek in Studielink gedaan maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check ook je spambox. Soms belandt een e-mail van de HvA in je spamfolder.

Waar bestaat mijn studiekeuzecheck uit?

De studiekeuzecheck bestaat uit:

  1. een verplichte online cursus

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding Commerciële Economie. Zo test je of Commerciële Economie de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde aan de online activiteit: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond.

  1. een online activiteit na afronding van de online cursus (onder voorbehoud)

Heb je de online cursus tijdig en volledig afgerond? Dan wordt je per e-mail uitgenodigd voor een extra online activiteit.

De online activiteit is niet verplicht. Op dit moment zijn we druk bezig deze extra online activiteit voor te bereiden. Meer informatie volgt snel via deze pagina.

Studiekeuzeadvies

Nadat je de verplichte online cursus hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Schrijf je in op uiterlijk 1 juni 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 1 april 2020