Hogeschool van Amsterdam

Open dag Commerciële Economie

30 oktober 2021 10:00-14:00

Tijdens de online open dag maak je kennis met de opleiding Commerciële Economie. Volg online de presentaties. Maak een digitale rondleiding door het gebouw. Ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Kies jij voor een prettige balans tussen business & pleasure bij de opleiding Commerciële Economie?

PRESENTATIES COMMERCIËLE ECONOMIE

Wat houdt de opleiding Commerciële Economie in?

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Commerciële Economie? Docenten en studenten vertellen tijdens de online open dag over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.

Heb je de presentatie van de laatste open dag gemist?

Dan kun je die hier bekijken.

Commerciële Economie 3-jarig traject

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Commerciële Economie 3-jarig traject? Bekijk hier de presentatie van CE 3-jarig traject.

Johan Cruyff Academy

Ben jij een topsporter? En wil jij de Johan Cruyff Academy (JCA) - onderdeel van de opleiding Commerciële Economie - volgen? Kijk hier of de opleiding JCA iets voor je is.

AFSTUDEERRICHTINGEN COMMERCIËLE ECONOMIE

In het tweede jaar van je opleiding Commerciële Economie specialiseer je je in een van de vier afstudeerrichtingen: Marketing & Sales, Digital Marketing, Ondernemerschap of Sportmarketing. Welke afstudeerrichting heeft jouw voorkeur? Hieronder krijg je een idee wat je kan verwachten:


SFEER PROEVEN

Wil je een beeld krijgen van de sfeer op de HvA? Bekijk hier de video's die onze studenten/YouTubers gemaakt hebben om je te ondersteunen bij je studiekeuze.

Heb je vragen voor een CE-student of een CE-docent?

Stuur je vraag aan het coördinatieteam van de opleiding Commerciële Economie via ct.ce@hva.nl. Zij koppelen je aan een CE-student of CE-docent die jouw vragen kan beantwoorden.

Bekijk hieronder de 360º video van de Business Campus:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen