Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Commerciële Economie Deeltijd

Inschrijven

Starten in september

Schrijf je bij voorkeur in voor 15 augustus 2022, maar niet later dan 31 augustus 2022 aan de hand van het stappenplan inschrijven. Selecteer in Studielink de startdatum 1 september 2022.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Commerciële Economie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck?

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door.

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck?

Het is nog onduidelijk of de studiekeuzecheck fysiek op locatie kan plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Is dit niet mogelijk, dan vindt de studiekeuzecheck online plaats. De studiekeuzecheck bestaat uit het toesturen van informatie en een kennismakingscollege met andere aanstaande studenten en een docent.

Voor aanvang van het gesprek word je per e-mail gevraagd informatie toe te sturen. De informatie bestaat uit een vragenlijst, CV en studentenprofiel.

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

Start je in september 2022, dan heb je de keuze uit deze data voor de studiekeuzecheck:

  • Woensdag 15 juni 2022, van 17.00 tot circa 20.30 uur
  • Donderdag 30 juni 2022, van 17.00 tot circa 20.30 uur

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 16 februari 2022