Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek

Commerciële Economie Deeltijd

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen met één van onze studieadviseurs. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. Dan neemt de studieadviseur contact met je op.

Ontwikkelingen coronavirus

Je kunt je tm 6 april helaas niet aanmelden voor een persoonlijk gesprek, omdat de HvA i.v.m. het Coronavirus tm 6 april geen onderwijsactiviteiten heeft. Heb je vragen? Dan kun je per mail (deeltijd.economie@hva.nl) je vragen stellen of bel met de studie adviseur: Patrick Bussman 06 211 57 407.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo.

Tijdens dit gesprek geeft de studieadviseur jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. Dit gesprek duurt circa één uur. 

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze studieadviseurs? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldbutton (dit werkt het beste via Mozilla Firefox of Google Chrome). De studieadviseur neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Of wil je graag een belafspraak maken? Dit kan per mail: deeltijd.economie@hva.nl of telefonisch met de studie adviseur: Patrick Bussman 06 211 57 407.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 17 maart 2020