Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek

Commerciële Economie Deeltijd

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een persoonlijk gesprek aanvragen met één van onze studieadviseurs. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. Dan neemt de studieadviseur contact met je op.

Tijdens dit gesprek geeft de studieadviseur jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. Dit gesprek duurt circa één uur. 

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze studieadviseurs? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldbutton (dit werkt het beste via Mozilla Firefox of Google Chrome). De studieadviseur neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 020 523 60 88 (bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur, op vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur) of per mail deeltijd.economie@hva.nl. We helpen je graag.

Locatie persoonlijk gesprek

Het persoonlijk gesprek vindt plaats op HvA-locatie Wibauthuis.

Terug naar de opleidingspagina CE deeltijd

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 17 september 2019