Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek

Commerciële Economie Deeltijd

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een persoonlijk gesprek (telefonisch) aanvragen met één van onze studieadviseurs. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden. Dan neemt de studieadviseur contact met je op.

Ontwikkelingen coronavirus

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie op hva.nl/coronainfo. We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Tijdens dit telefonische gesprek geeft de studieadviseur jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast.

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze studieadviseurs? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldbutton (dit werkt het beste via Mozilla Firefox of Google Chrome). De studieadviseur neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Meer weten?

Heb je korte inhoudelijke vragen over de opleiding of juist meer een praktische vraag over bijv. toelating? Dan kun je een mail sturen naar: deeltijd.economie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 6 oktober 2020