Commerciële Economie 3-jarig traject

Bachelor, voltijd

Wil jij de wensen en behoeften van klanten vertalen naar verkoop- en marketingactiviteiten? Doe jij onderzoek, stel je plannen op en bedenk je hoe je een product of merk het best onder de aandacht van de doelgroep brengt? Leer jij bovendien liever praktisch dan theoretisch en wil je een diploma halen in drie in plaats van in vier jaar?

Waarom kies je voor de opleiding CE? Wat ga je precies doen tijdens je studie en waarom hebben deze CE-studenten voor de opleiding gekozen? Bekijk het in het filmpje.

CE 3-jarig traject leidt op tot een volwaardig hbo-diploma in drie jaar tijd. Kies je voor het 3-jarig traject? Dan word jij enthousiast van een intensief persoonlijk traject, hard werken met gemotiveerde medestudenten en begeleiding door een nauw betrokken team van docenten.

Wat ga je leren?

Het 3-jarig traject Commerciële Economie is een voltijd bachelorstudie die opleidt tot een volwaardig hbo-diploma. De studie bestaat uit een propedeuse van een jaar en een hoofdfase van twee jaar. Er is volop aandacht voor leren in de praktijk en nieuwe nationale en internationale ontwikkelingen zoals Digital Marketing.

Bekijk het studieprogramma

Wat word je met de opleiding?

Het 3-jarig traject is een optimale voorbereiding op de huidige arbeidsmarkt en laat tegelijkertijd de mogelijkheid open om via een Academic Minor door te stromen naar een aansluitende wetenschappelijke Master.

Bekijk de beroepen

Wat zijn de toelatingseisen?

Dit 3-jarig traject is toegankelijk voor vwo-ers met de reguliere opleidingsprofielen en havo-leerlingen met gemiddeld een 8,0 of hoger op de eindcijferlijst.

Bekijk de toelatingseisen

Wanneer en hoe schrijf je je in?

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Bekijk de inschrijfprocedure
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie