Hogeschool van Amsterdam

Commerciële Economie 3-jarig traject

Bachelor, voltijd

Wil jij de wensen en behoeften van klanten vertalen naar verkoop- en marketingactiviteiten? Doe jij onderzoek, stel je plannen op en bedenk je hoe je een product of merk het best onder de aandacht van de doelgroep brengt? Leer jij bovendien liever praktisch dan theoretisch en wil je een diploma halen in drie in plaats van in vier jaar?

CE 3-jarig traject leidt op tot een volwaardig hbo-diploma in drie jaar tijd.  Kies je voor het 3-jarig traject? Dan word jij enthousiast van een intensief persoonlijk traject, hard werken met gemotiveerde medestudenten en begeleiding door een nauw betrokken team van docenten.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Wil je meer weten over de verschillen tussen de vijf grote opleidingen Business en Economie? Bekijk dan deze video. Zowel studenten als afgestudeerden komen aan het woord over studie en werk: Human Resource Management, Bedrijfskunde, Finance & Control, Commerciële Economie en International Business.

Het 3-jarig traject Commerciële Economie is een voltijd bachelor studie die opleidt tot een volwaardig hbo-diploma. De studie bestaat uit een propedeuse van een jaar en een hoofdfase van twee jaar. Er is volop aandacht voor leren in de praktijk en nieuwe nationale en internationale ontwikkelingen zoals Digital Marketing. Daarnaast nemen persoonlijke en professionele ontwikkeling, netwerken en loopbaanoriëntatie een centrale plaats in binnen het programma.

Lees meer

Bij deze opleiding heb je minimaal 16 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken per jaar. Een contactuur is een onderwijsuur (van 50 minuten) waarbij een docent aanwezig is.

Lees meer

Het 3-jarig traject is een optimale voorbereiding op de hedendaagse arbeidsmarkt en laat tegelijkertijd de mogelijkheid open om via een Academic Minor door te stromen naar een aansluitende wetenschappelijke Master.

Lees meer

Dit 3-jarig traject is toegankelijk voor vwo-ers met de reguliere opleidingsprofielen en havo-leerlingen met gemiddeld een 8,0 of hoger op de eindcijferlijst.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 juni in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. Je wordt hiervoor door de opleiding uitgenodigd en krijgt een studiekeuzeadvies.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie