Hogeschool van Amsterdam

Open dag Built Environment

7 december 2021 17:00-21:00

Tijdens de online open avond op 7 december maak je kennis met de opleiding Built Environment. Docenten en studenten vertellen je meer over de opleiding en er is gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Op 11 december kun je komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking.

Programma dinsdag 7 december

Online open dag op 7 december tussen 17.00 en 21.00 uur

Live presentatie

Docenten en studenten vertellen je tijdens een opleidingspresentatie meer over de opleiding en beantwoorden live al je vragen. Start om: 18:00 uur, 19:00 uur en 20:00 uur. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten.

Programma (onder voorbehoud) zaterdag 11 december

Kennismaken op locatie op 11 december tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens het aanmelden kies je een tijdslot van ongeveer 1 uur. In dit tijdsbestek kun je deelnemen aan het programma.

Kennismaken op locatie

Gedurende je tijdslot kun je in gesprek met studenten en docenten, de studievereniging ASV Build en workshop volgen van het Bouw Informatie Model (BIM).

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment zijn de volgende coronamaatregelen van kracht bij het kennismaken op locatie. Mochten deze maatregelen verder worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

  • Er geldt een maximale groepsgrootte van 75 personen per ruimte.
  • In de ruimte ga je zitten.
  • Bij het verplaatsen tussen ruimtes draag je een mondkapje.
  • De basisregels zijn belangrijk: was vaak je handen, houd afstand, doe regelmatig een test, blijf thuis bij klachten.
  • Kom alleen, of met maximaal 1 ouder of begeleider. Toegang van de ouder of begeleider is op basis van beschikbare capaciteit.

Bij het kennismaken op locatie is geen vrije inloop. We vragen je om je voor alle programmaonderdelen aan te melden.

Nieuw gebouw

Aan het einde van studiejaar 2021/2022 verhuist de opleiding naar een nieuw gebouw met de modernste technische faciliteiten. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Bekijk dan de video.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen