Open dag Built Environment

5 november 2022 10:00-14:00

Ben je gefascineerd door de combinatie van creativiteit en techniek? Dan is Built Environment een goede keuze voor jou. Met deze opleiding leer je hoe je gebouwen, gebieden en infrastructuur zoals wegen, bruggen en dijken zo inricht dat mensen er optimaal gebruik van kunnen maken. De hbo-opleidingen Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Civiele Techniek zijn samen opgegaan in de brede bachelor Built Environment. Met deze opleiding maak je in het eerste jaar kennis met alle disciplines in de gebouwde wereld. Daarna verdiep je je kennis in een aspect dat je interessant vindt.

Er zijn dit schooljaar geen open dagen meer. De eerst volgende open dag is op zaterdag 5 november 2022. Je kunt je hiervoor alvast vooraanmelden via de link hieronder. Zodra het programma van de open dag bekend is, ontvang je automatisch bericht.

Nieuw gebouw

Aan het einde van studiejaar 2021/2022 verhuist de opleiding naar een nieuw gebouw met de modernste technische faciliteiten. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Bekijk dan de video.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen