Hogeschool van Amsterdam

Built Environment: Civiele Techniek

Built Environment. Bachelor, voltijd

De leerroute Civiele Techniek maakt deel uit van de opleiding Built Environment. Deze leerroute richt zich op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren van infrastructurele bouwwerken. Bruggen, waterkeringen, auto-, spoor- en waterwegen, havens, vliegvelden en tunnels. De opleiding Built Environment bestaat verder uit de leerroutes Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde.

Vraag hier de beknopte opleidingsflyer aan

Na de brede oriƫntatie in het eerste jaar doe je basiskennis Civiele Techniek op en bereid je je voor op een keuze uit een van de acht mogelijke afstudeerrichtingen. De richtingen Constructie, Projectmanagement, Verkeer en Water zijn het meest aan deze leerroute verwant.

Lees meer

Deze opleiding biedt studenten 20 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken.

Lees meer

Als civiel technicus ontwerp je veilige en duurzame infrastructurele bouwwerken. Na je afstuderen kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een ingenieursbureau of een groot aannemingsbedrijf. Of bij de gemeente, het waterschap, de provincie of de Rijksoverheid.

Lees meer

Diploma havo, vwo, mbo-4 of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Aanvullende eisen staan in het toelatingsschema.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 mei in via hva.studielink.nl met je DigiD. Reken op minimaal vijf werkdagen voor de aanvraag van een DigiD. Na inschrijving doe je verplicht een studiekeuzecheck. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de opleiding en krijgt een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek