Hogeschool van Amsterdam

Built Environment: Bouwtechnische Bedrijfskunde

Built Environment. Bachelor, voltijd

De leerroute Bouwtechnische Bedrijfskunde maakt deel uit van de opleiding Built Environment. Tijdens deze leerroute leer je bouwprocessen organiseren en de exploitatie van vastgoed en infrastructurele bouwwerken optimaliseren. De opleiding Built Environment bestaat verder uit de leerroutes Bouwkunde en Civiele Techniek.

Vraag hier de beknopte opleidingsflyer aan

Na de brede oriƫntatie in het eerste jaar doe je basiskennis op van Bouwtechnische Bedrijfskunde en bereid je je voor op een van de acht mogelijke afstudeerrichtingen. De richtingen Assetmanagement, Projectmanagement, Stedenbouw en Verkeer zijn het meest aan deze leerroute verwant.

Lees meer

Deze opleiding biedt studenten 20 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken.

Lees meer

Als bouwtechnisch bedrijfskundig ingenieur organiseer je bouw- en exploitatieprocessen, waarbij je contact hebt met architecten, aannemers, technische adviseurs, de gemeente en andere partijen. Na het volgen van deze leerroute kun je aan de slag bij een woningcorporatie, vastgoedonderneming of een ingenieurs- of adviesbureau. Of bij een facilitair bedrijf, de Rijksgebouwendienst of een beleggingsmaatschappij.

Lees meer

Diploma havo, vwo, mbo-4 of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Aanvullende eisen staan in het toelatingsschema.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 mei in via hva.studielink.nl met je DigiD. Reken op minimaal vijf werkdagen voor de aanvraag van een DigiD. Na inschrijving doe je verplicht een studiekeuzecheck. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de opleiding en krijgt een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek