Hogeschool van Amsterdam

Built Environment: Bouwtechnische Bedrijfskunde 3-jarig traject

Built Environment. Bachelor, voltijd

Als je het 3-jarig traject van Built Environment: Bouwtechnische Bedrijfskunde met succes afrondt, dan heb je een volwaardig hbo-diploma. Net als bij de vierjarige opleiding stroom je binnen in een van de drie leerroutes en kun je in alle acht richtingen afstuderen. Tijdens de leerroute Bouwtechnische Bedrijfskunde leer je bouwprocessen organiseren en de exploitatie van vastgoed en infrastructurele bouwwerken optimaliseren. Het driejarig vwo-traject van de opleiding Built Environment bestaat verder uit de leerroutes Bouwkunde en Civiele Techniek.

Na de brede oriƫntatie in het eerste jaar doe je basiskennis Bouwtechnische Bedrijfskunde op en bereid je je voor op een keuze uit een van de afstudeerrichtingen.

Lees meer

Deze opleiding biedt studenten 20 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken.

Lees meer

Als bouwtechnisch bedrijfskundig ingenieur organiseer je bouw- en exploitatieprocessen, waarbij je contact hebt met architecten, aannemers, technische adviseurs, de gemeente en andere partijen. Na het volgen van deze leerroute kun je aan de slag bij een woningcorporatie, vastgoedonderneming of een ingenieurs- of adviesbureau. Of bij een facilitair bedrijf, de Rijksgebouwendienst of een beleggingsmaatschappij.

Lees meer

Je hebt toegang tot het 3-jarig traject als je een vwo-diploma hebt met het profiel N&T, N&G, E&M of C&M met Wiskunde A of Wiskunde B. Ook met een havo-diploma met N&T, N&G of E&M en een 8 of hoger als gemiddeld eindcijfer, ben je toelaatbaar. Kijk voor meer informatie op hva.nl/3jarigtraject.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 mei in via hva.studielink.nl met je DigiD. Reken op minimaal vijf werkdagen voor de aanvraag van een DigiD. Na inschrijving doe je verplicht een studiekeuzecheck. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de opleiding en krijgt een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek