Hogeschool van Amsterdam

Built Environment: Bouwkunde

Built Environment. Bachelor, voltijd

De leerroute Bouwkunde maakt deel uit van de opleiding Built Environment. Tijdens deze leerroute kom je met veel aspecten van bouwen en wonen in aanraking. Kennis over en toepassen van materialen, vorm en kleur. Maar ook het grotere geheel van stedelijke bebouwing of landschappen. De opleiding Built Environment bestaat verder uit de leerroutes Bouwtechnische Bedrijfskunde en Civiele Techniek.

Na de brede orientatie in het eerste jaar doe je basiskennis Bouwkunde op en bereid je je voor op een keuze uit een van de afstudeerrichtingen.

Lees meer

Deze opleiding biedt studenten 20 contacturen per week in het eerste studiejaar. Een studiejaar bevat 42 lesweken.

Lees meer

Na het volgen van deze leerroute kun je aan de slag met het ontwerp, de uitvoering, het onderhoud of het beheer van bouwwerken. Dit kun je doen bij de overheid, projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven en architectenbureaus.

Lees meer

Diploma havo, vwo, mbo-4 of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Aanvullende eisen staan in het toelatingsschema.

Lees meer

Schrijf je uiterlijk op 1 mei in via hva.studielink.nl met je DigiD. Reken op minimaal vijf werkdagen voor de aanvraag van een DigiD. Na inschrijving doe je verplicht een studiekeuzecheck. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de opleiding en krijgt een studiekeuzeadvies.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Techniek